Novo!!! Individualna poduka za djecu i odrasle

Za školarce i odrasle koji zbog obaveza ne mogu sudjelovati u grupnim tečajevima, nudimo opciju individualnih satova. Termini i frekvencija dolazaka u potpunosti su prilagođeni slobodnom vremenu polaznika, u dogovoru s nastavnikom, kao i sami nastavni satovi gdje će program biti u skladu s njihovom trenutnom razinom znanja. Ovakav tip nastave idealan je za djecu čije znanje ne prati razinu njihovih vršnjaka te trebaju brz napredak u govornom i pisanom jeziku, odnosno za odrasle koji žele brzo i kvalitetno unaprijediti svoje znanje čak i ako startaju od osnovne A1 razine.

Prijavite se online

Vrtić i 1.razred OŠ

Vrtićki program prati djecu od navršene 5. ili 6. g. života (godinu dana prije polaska u školu). Predškolci rade po posebnom programu, kao i prvaši. U ovako ranoj dobi kod učenja stranog jezika naglasak je na zabavi! Manje je važno koliko je vokabulara ili pjesmica dijete usvojilo od činjenice da se učenje stranog jezika doživi na izuzetno pozitivan način. Sjetite se samo sebe u školskim danima i koliko ste nastavnih predmeta mrzili ili obožavali samo zbog dosadnih, odnosno maštovitih, predavanja i predavača. Dijete mora zavoljeti strani jezik, a naš opušten i zabavan način rada obogaćen interaktivnim aktivnostima zasigurno će mu pomoći da prihvati proces učenja stranog jezika kao nešto što će ga veseliti te mu, i u starijoj dobi, omogućiti da ga usvaja na brz i jednostavan način. Svi želimo biti dio onoga što nas veseli i u čemu smo dobri!

Za ovaj uzrast, nastava je organizirana u popodnevnim satima, 2 x 1 školski sat tjedno.

Prijavite se online

2. - 8. razred OŠ

U ovoj dobi dijete je već steklo određenu predodžbu o tome kako izgleda učenje stranog jezika i sada je vrijeme za korak dalje. Školarci se polako uvode u svijet pisanja, čitanja i gramatike, a predznanje koje su do sada stekli to im znatno olakšava. Ni kod ovog uzrasta nastava ne oskudijeva u popratnim multimedijalnim sadržajima (itools, edukativne web stranice s igrama za vježbanje gramatike i vokabulara, aplikacije i sl.) koji oplemenjuju nastavne satove i udaljavaju ga od zamornog frontalnog sustava učenja ( nastavnik priča, a učenici slušaju i pišu). Ali, kao i kod mlađe djece, i ovdje je volja bitnija od svega. Stoga će se vaše dijete, čak i sa slabijim predznanjem, a jakom voljom, uspješno uključiti u neki od naših tečajeva.

Za ovaj uzrast, nastava je organizirana u popodnevnim satima ili u smjenama suprotno od škole, 2 x 1 školski sat tjedno ili u formi blok-sata (1 x 90min. tjedno), ovisno o raspoloživosti učionice i nastavnika.

Prijavite se online

Srednja škola

Polaznici ovih tečajeva također imaju min. 65 nastavnih sati u školskoj godini. Nastava je organizirana po principu 1 x 90 min. tjedno, a uz konverzaciju i gramatičke vježbe, srednjoškolci vježbaju i razvijanje vještine pisanja koja je itekako potrebna u redovnoj nastavi stranog jezika u vidu pisanja školskih zadaća.

Nastava za ovaj uzrast organizirana je u smjene, suprotno od škole, ili u večernjim terminima zbog obilja izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti.

Prijavite se online